Ştiinţe socio-umane - Bucureşti
 
http://e107.org
Junior Achievement®Romania
Posted on 14 Feb 2013 - 11:26 by victorg  

jar_logo.pngJunior Achievement®Romania (JAR) deschide inscrierile pentru implementarea programelor JA in cadrul Curriculum la Decizia Scolii (CDS), in anul scolar 2013-2014.   Junior Achievement (JA) implementeaza in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale, conform protocolului nr. 10184/14.05.2003, in peste 1000 de scoli din Romania, programe educationale internationale, adaptate contextului educational si economic romanesc.   JAR pune la dispozitia institutiilor scolare programe de tip "learning by doing" pe cinci categorii educationale: a) antreprenoriat si afaceri b) profesie si cariera c) etica si responsabilitate d) finante si servicii financiare e) sanatate si viata activa Toate cadrele didactice care predau aceste programele primesc GRATUIT  un pachet educational complet format din:ghidul profesorului,  manuale pentru elevii inscrisi in program,  materiale auxiliare;pre- si post-teste de aptitudini si cunostinte,  instrumente de evaluare;training de specialitate, consultanta;acces la competitiile nationale si internationale;acces la networkul international  al celor 121 de tari participante in programele JA.
Avand convingerea ca derularea acestor programe va contribui la impactul activitatii dumneavoastra didactice, va invitam sa faceti cat mai curand pasii de inscriere, materialele gratuite fiind disponibile in limita stocului.
 
Procedura de INSCRIERE.
Puteti consulta oferta detaliata JAR si descrierea completa a procedurii de inscriere aici: www.jaromania.org/profesori  Trimiterea materialelor gratuit se face doar in urma unei inscrieri complete, formata din:
  • Acordul de implementare semnat de Directiunea institutiei scolare:
- Acordul de implementare pentru anul scolar 2013-2014 poate fi accesat pe www.jaromania.org, sectiunea Profesori (este necesara deschiderea unui cont de profesor si intrarea in cont pentru descarcarea ultimei versiuni a documentului tip). -  Acordul trebuie semnat de catre conducerea institutiilor scolare si trimis prin fax, pana la data de 1 aprilie 2013, la nr. 021/315 60 43 sau email la inscrieri@jaromania.org.
  • Finalizarea inscrierii prin completarea datelor solicitate (introducerea claselor si a listelor de elevi) in contul profesorului de pe www.jaromania.org, in perioada iunie - septembrie 2013.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la inscrieri@jaromania.org sau 021 / 312 31 94. De asemenea, raspunsuri la intrebarile cele mai frecvente vor fi incarcate in mod curent la sectiunea Informatii inscriere programe JA 2013: http://www.jaromania.org/profesori/pagini/informatii-inscriere-programe-ja-2013  

Echipa Junior Achievement RomaniaRead or post comments - 0 LAN_NEWS_24 printer friendly

You must be logged in to make comments on this site - please log in, or if you are not registered click here to signup